IFGM
AMIF
KINEMEZ

Tarifes

Els professionals que formen part de l'equip de KineMez són fisioterapeutes. Tots han realitzat cursos de màster, postformació universitària i formació continuada. A més, els directors del Centre són professors universitaris, impartint formació en diverses Universitats, formant part d'organitzacions científiques Internacionals. A KineMez considerem que els professionals han d'estar ben formats per tractar als nostres pacients amb les teràpies més vàlides i fiables. Pensem que aquest esforç ha de ser reconegut pels nostres clients.

PRIMERA VISITA   75 € (duració 1 hora)

En primer lloc escoltarem el seu problema i estudiarem les proves radiològiques, RMN, TAC, etc que ens aporti. Seguidament es realitzarà un examen físic complet per analitzar la seva postura, mobilitat articular, flexibilitat muscular, la respiració i altres test d'interès per poder obtenir un diagnòstic fisioterapèutic precís. Li explicarem amb un llenguatge senzill el possible origen del seu problema, quins són els seus punts febles i com tractar-los.

En funció de la seva patologia li facilitarem un qüestionari per analitzar el seu perfil bionutricional que podrà servir de complement al diagnòstic i el tractament posterior

SESSIÓ DE TRACTAMENT  58 € (duració 1 hora)

En funció dels resultats obtinguts després de la primera visita, es realitzarà el tractament més idoni per solucionar el seu problema. Ens adaptem a les seves capacitats físiques i també a les seves expectatives. Recordi que el tractament és individual i personalitzat.

Descomptes

- 10% per a professionals de la salut com a fisioterapeutes, metges, infermeres, podòlegs.

Promocions

- 10 + 1. En realitzar deu sessions de tractament, la següent és gratuïta. 

Mútues

Existeixen pòlisses d'assegurança mèdica on vostè pot triar el professional lliurement, fora del quadre mèdic recomanat per la seva mútua. Per què realitzar una teràpia en grup quan pot ser atesa/o individualment pagant molt poc i realitzant teràpies d'alta qualitat.

Si vostè té contractada amb la seva mútua la modalitat de reemborsament o de lliure elecció del professional, només haurà de pagar el 10% o 20% de la tarifa prèvia presentació de la factura que nosaltres li emetrem.

Para conèixer els serveis de la seva pòlissa ha d'informar-se directament en la seva companyia d’assegurança mèdica.

Accidents de trànsit

Vostè ha de saber que si ha estat víctima d'un accident de trànsit i ha sofert una lesió, pot decidir lliurement el lloc on desitja ser atès. Habitualment les companyies d'assegurances li remeten als seus centres concertats. És una estratègia que utilitzen les asseguradores per minimitzar els costos. En aquests Centres de fisioteràpia moltes vegades hi ha una gran aglomeració de pacients i molt pocs professionals per atendre tanta demanda.

Si la seva lesió és una fuetada cervical, una fractura, o qualsevol altra lesió, vostè pot ser atès/a pels millors professionals i de forma personalitzada. Té dret al fet que li retornin l'estat de salut que tenia previ a l'accident. No es conformi amb un tractament estandarditzat quan podria ser atès/a de forma privada.

L’import total de la factura li serà abonat per l'asseguradora de la part contrària. Si té algun dubte informi's amb un advocat independent.

Forma de pagament

Al comptat després de finalitzar la visita. No s'accepta targetes de crèdit.

A KineMez no volem fer-li esperar. Som molt puntuals. Si vostè arriba tard no podrem estendre'ns més perquè sempre hi ha un client després de vostè esperant per a entrar.

Si té algun dubte o vol sol·licitar una primera visita truqui al 93 201 65 13 o bé, realitzi la seva consulta on-line

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Catellano
Català
Franais