IFGM
AMIF
KINEMEZ

Reeducació Postural

El concepte de postura fa referència al posicionament que adopten els diferents blocs corporals: cap, tórax, pelvis, membres inferiors.  Relacionant cada bloc es troba la columna vertebral que ha de tenir una arquitectura corbilínea.  Quan aquests blocs estan desalineats els uns respecte als altres, i/o quan la columna presenta unes corbes poc o massa pronunciades, podem considerar que hi ha una desalineació postural. 

Si bé el nostre cos està constantment en moviment, l’anàlisi de la postura estàtica és un bon indicador del comportament dinàmic dels nostres gestos.  Aquesta globalitat del gest s’efectua a través de la interrelació d’un sistema de cadenes articulars i musculars.  Quan hi ha una hiperutilització de certs grups musculars,es produeix un desequilibri del cos.  Els mals hàbits posturals a la feina, o una incorrecta tècnica esportiva,o inclús la nostra manera de ser, poden estar a l’origen de les lesions i el dolor conseqüent.

A KineMez som especialistes en reeducació postural i tractament del dolor. El nostre objectiu serà, a més de la millora del dolor i de la funcionalitat, que la millora tingui continuïtat en el temps per tal d'evitar les recaigudes.

 

Perquè decidir-se per KineMez?

Si desitja més informació no dubti en realitzar una  consulta on-line

Catellano
Català
Franais