IFGM
AMIF
KINEMEZ

Nutrició ortomolecular

A KineMez enfoquem cada cas de forma molt particular ja que l'organisme humà és molt complex i les respostes enfront d'agressions semblants poden ser molt diferents d'un subjecte a un altre. A més de reequilibrar el cos des d'un punt de vista mecànic (mètode Mézières), associem un reajustament del mitjà intern a través de la teràpia ortomolecular. D'aquesta manera el resultat dels nostres tractaments és més ràpid, efectiu i durador.

La teràpia ortomolecular consisteix a proporcionar a cada persona la concentració òptima de les substàncies que estan presents en l'organisme amb la finalitat de corregir manques o excessos de micronutrients essencials per a una bona salut.

Sabem que la falta de determinats nutrients (vitamines, aminoàcids, minerals, oligoelements...) i els mals hàbits alimentaris potencien i empitjoren les dolències de nombroses patologies múscul-esquelètiques: contractures musculars, tendinitis, degeneració articular, inflamacions dels teixits, osteoporosi, dolors crònics, fibromiàlgia, etc.

A KineMez analitzarem el seu perfil bionutricional i li assessorarem sobre la correcció alimentària més adequada i les aportacions de suplements nutricionals òptims per tractar el seu problema.

SI VOL SABER MÉS, Cliqui a l'arxiu PDF que li interessi

Iomet Text extret del butlletí AFMO (associació francesa de medicina ortomolecular). Explica l'interès de l'anàlisi del perfil bionutricional mitjançant el test Iomet
Acidificació Text extret del butlletí AFMO (associació francesa de medicina ortomolecular). Explica com l'acidificació del PH, pot ser font desconeguda de nombroses malalties.
Malalties
per
"embrutiment
"
Text extret del butlletí AFMO (associació francesa de medicina ortomolecular). Explica el concepte de "*embrutament" i la repercussió en malalties degudes a l'envelliment.
Fisioteràpia,
osteopatia
Text extret del butlletí AFMO (associació francesa de medicina ortomolecular). Explica com podem associar una teràpia otromolecular a la física per millorar els resultats del tractament.
Malalties
reumàtiques
Text extret del butlletí AFMO (associació francesa de medicina ortomolecular). Explica la importància dels desequilibris nutricionals en les patologies inflamatòries i degeneratives, com la artrosi, artritis i tendinopàties.
Fibriomiàlgia Text extret de Nutrició Cel·lular Activa. Explica la relació d'un desequilibri bionutricional amb la fibromiàlgia i el tractament mitjançant la nutrició ortomolecular.
Nutrició i
fisioteràpia
Artículo redactado por David Villas en el que se expone de forma sintética la importancia de relacionar la terapia nutricional con la fisioterapia.

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin
Acidificación y cáncer   

 

Los peligros de la leche  

 

Catellano
Català
Franais